Я допоможу!

Новина: В гостях у Снятинському дитбудинку 25 грудня...

27 Грудня 2010р.

25 грудня 2010 р. Українська благодійницька мережа подарувала Снятинському дитячому будинку-інтернату другу частину обладнання та матеріалів для свічкової майстерні. Тепер вихованці сиротинця зможуть поряд із роботою у швейній, взуттєвій, деревообробній та інших майстернях, фермах по вирощуванню папуг та морських свинок, які вже є у сиротинці, також працювати у свічковій майстерні.

Крім цього Снятинському сиротинцю було передано подарунки від слухачів магістратури державної служби Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (групи ДС-2010), мешканців міста Івано-Франківська та активістів Івано-Франківського осередку Спілки Української Молоді.

Для вихованців Снятинського інтернату робота у свічковій майстерні це не лише можливість зайнятися творчою справою, але й активна трудова реабілітація (адже усі вони мають фізичні або розумові вади і є сиротами).

Щиро дякуємо всім небайдужим людям, котрі приєдналися до цієї спільної благодійної справи.

Звіт про благодійний проект знаходиться тут.

Детальніше про свічкову майстерню читайте тут.
 
У Снятинському сиротинці діти вирощують морських свинок — одну із них придбав гість від Української благодійницької мережі.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×