Я допоможу!

Новина: Підтримайте талановитих дітей-сиріт з Коломийського інтернату!

05 Грудня 2011р.

Творча майстерня з гончарства в інтернаті функціонує вже 3 місяці. За цей час там назбиралось багато гончарних виробів, кожен з якихце частинка дитячої душі.

Через об'єктивні обставини — відсутність відповідного місця для гончарних виробів мистецькі вироби дітей «зберігаються» у пакетах та коробках, через що псується зовнішній вигляд виробів і це позбавляє дівчаток маленької дитячої радості — відчути гордість за себе, почути похвалу за свій талант.

Для дітей, які переконані в своїй неповносправності дуже важливо мати доказ того, що “Я можу! Я вмію!”. Без перебільшення скажу, що стелаж для Коломийського інтернатуце не просто нові меблі, він обов'язково стане предметом гордості для всього закладу. Адже буде “живим” свідченням таланту дітей з обмеженими можливостями.

Ми переконані, що дівчатка будуть ще більше старатись, докладатимуть максимум зусиль, щоб зліпити справді гарний гончарний виріб, який згодом посяде заслужене місце на п'єдесталі дитячого талантустелажі. Адже всім дітям, а цим дівчаткам особливо, так хочеться визнання і похвали з боку оточуючих людей.

Подаруйте дітям з інтернату привід для гордості за себе. Долучіться до збору коштів на стелаж для гончарних виробів в Коломийському сиротинці.

Зібрано на сьогоднішній день: 250 грн.

Кошти пожертвували:

- 150,00 грн. - ТОВ "Будсервіс Івано-Франківськ", 07.12.2011 (зараховано частину від загальної пожертви в сумі 450,00 грн.);

- 100,00 грн. - фізична особа-підприємець Кондрук П.С., 09.12.2011.

 

Деталі про Гончарну майстерню Коломийського сиротинця

 

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×