Я допоможу!

Новина: Працівників дитбудинку залишили без надбавки!

15 Липня 2016р.

Прикарпаття єдиний регіон України, в якому працівників дитбудинку для сиріт з важкою неповносправністю незаконно обділити у заробітній платі, не виплачуючи їм 15% надбавку! Ганьба Івано-Франківській обласній раді!
Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською відкрито провадження за нашим зверненням про це порушення.
Ще у квітні в межах правозахисної кампанії ми виявили, що молодший медичний персонал Залучанського дитбудинку не отримує надбавку у розмірі 15% до підвищеного посадового окладу, яка передбачена постановою КМУ № 875 від 29 вересня 2010 р. 
 
Детальніше читайте ТУТ
 
Зверталися до Управління Держпраці в Івано-Франківській області з проханням провести відповідну перевірку. Однак, отримали від Управління відповідь, що працівники дитбудинку звернулися до нього із заявами про те, що претензій до адміністрації не мають і просять не розглядати зазначене питання. Ви можете повірити у те, що люди із заробітною платою (після відрахування податків та зборів) орієнтовно у 1650 гривень на місяць "добровільно" відмовляються від надбавки у сумі трохи більше 300 гривень?
 
Деталі ТУТ
 
Нагадаємо, що через численні порушення прав вихованців Залучанського дитбудинку нами готується обґрунтоване звернення до відповідних органів з пропозицією про звільнення з посади директора дитбудинку Сухолиткого Миколи Васильовича.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×