Я допоможу!

Новина: Щасливі мешканці повністю оновленої кімнати Залучанського дитбудинку-інтернату

21 Травня 2016р.

Минулого тижня 10-ро сиріт з неповносправністю заселилися у цілковито оновлену кімнату № 37 Залучанського дитячого будинку-інтернату. У кімнаті було зроблено капітальний ремонт, встановлено рекуператор повітря (для ефективної вентиляції), замінено старі дерев'яні двері на нові. Стіни розмальовані яскравими малюнками. Зміни у кімнаті стосуються в першу чергу покращення пристосованості для дітей, а не лише її зовнішнього вигляду. Зокрема, використано 10 спеціальних ліжок, виготовлених за окремим замовленням, які можна складати на день та вивільняти ігровий простір для дітей.
Тепер діти можуть значно більше часу проводити у ігровій зоні прямо всередині кімнати, а до цього вони проводили надто багато часу у старих ліжках, які майже повністю загромаджували кімнату.
Щиро вдячні усім небайдужим людям, котрі допомогли у створенні для "лежачих" дітей кімнати принципово нового зразка. Дякуємо адміністрації Залучанського дитячого будинку-інтернату - за активну підтримку нашої ініціативи та сприяння у її втіленні, художникам Ігор Васюта, Стас Лейбюк, Кріста Солонина, Ірина Максимлюк,  Віта Лотоцька та іншим - за допомогу з дизайном, розмалюванням стін, волонтерам Галина Домашченко , Роман Болейчук, Надія Гренько - за організацію закупівлі необхідних для кімнати речей, менеджеру доброчинних справ Ольга Пітулей - за організаційну підтримку, працівникам дитбудинку - за допомогу у перетворенні кімнати та готовність до змін, а також усім іншим, хто долучився до цієї справи.
 
Потрібно зробити ще дуже багато щоб розширити життєвий простір для сиріт з неповносправністю.
Як допомогти на цю важливу потребу? Читайте ТУТ

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×