Я допоможу!

Новина: Шукаємо наставників для дітей-сиріт

02 Липня 2016р.

Розпочинаємо пошук кандидатів у наставники для дітей-сиріт Івано-Франківської області
Наставництво відрізняється від інших, поширених сьогодні способів допомоги сиротам. Воно зосереджене на особистих стосунках наставника та дитини, на душевному, а не на матеріальному, даруванні реальної довготривалої підтримки, а не швидкоплинної та несуттєвої допомоги, яка часто зникає у невідомому напрямку
Наставник приїздить не у сиротинець загалом, а навідується до конкретної дитини. Наставництво дуже підходить для людей, котрі запитують: "Чим я можу допомогти сироті окрім як грошовою чи іншою матеріальною пожертвою?".
Наставник – це людина, яка хоче і може присвячувати дитині свій час, знання, сили; стає для неї значимою та близькою людиною. Мета наставникадопомогти дитині або вже молодій людині знайти своє місце в суспільстві, розвивати свій потенціал, визначити життєві цілі та знайти способи їх досягнення.
Проект розвитку наставництва в Івано-Франківській області ініційовано та реалізується організаціями, які є учасниками неформальної групи Об'єднані дітьми.
Щоб зголоситися, заповніть, будь ласка, форму
http://goo.gl/forms/WXPM6EgwYEjDm4SJ3
Для зголошених кандидатів буде проведена зустріч, на якій більш детально розповідатиметься про наставництво, а також здійснюватиметься відбір учасників для безкоштовного тренінгу.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×