Я допоможу!

Новина: Шукаємо волонтерів з власним транспортом для допомоги у поїздках до дітей у сиротинці!

20 Лютого 2018р.

Нерідко відбувається поїздка невеликої групи волонтерів (менше 8 людей), тому актуальною є потреба у легкових автомобілях.
У чому полягає допомога?
Потрібно відвозити групу волонтерів у дитбудинок (або 2 дитбудинки). Максимальна можлива відстань в одну сторону – до 110 кілометрів. Поїздки відбуваються орієнтовно з 9.00 до 18.00 годин, переважно у вихідні дні. Витрати на пальне відшкодовуються повністю.
Яким чином я знатиму коли саме буде потрібно їхати?
Ми формуємо список з 10 водіїв-волонтерів. Напередодні поїздок (у четвер чи п’ятницю) наш представник по черзі телефонуватиме до водії-волонтерів, залучивши того, хто матиме можливість виїхати у конкретний день.
У разі, якщо волонтер-водій виявить бажання також брати участь у відвідуванні дітей, обов’язковими є дотримання наступних умов: 1) прийняття та підписання Основ (ТУТ); 2) проходження двох співбесід з волонтером 2-го рівня; 3) ознайомлення з методичним посібником «Невидимі діти» (ТУТ) Наголошуємо, що дотримання зазначених умов є необхідним лише для активної участі у нашій команді, для звичайної допомоги у роді водія-волонтера цього не потрібно.

Контакти: (067) 340-53-63, Юля, ubm@ubm.org.ua

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×