Я допоможу!

Новина: У Роздільському дитбудинку-інтернаті 26 березня 2016

26 Березня 2016р.

В суботу 26 березня ми відвідали наших неповносправних друзів у Роздільському дитячому будинку-інтернаті. Ми були одними з перших, хто завітав до них після тривалого карантину. Завдяки благодійникам, привезли хлопцям розвиваючі ігри, канцтовари, одяг, фотоальбоми й інші речі  – дякуємо! Також тепер хлопці мають власний ляльковий театр завдяки нашому волонтеру Стасу Лейбюку, який власноручно зробив ширму для театрудякуємо!

Враженнями ділиться волонтер «УБМ», куратор Роздільського дитбудинку Роман Болейчук: «Словами важко передати ту радість та ентузіазм, з яким ми взялися до розмальовування, складання пазлів і читання цікавої та пізнавальної книги про видатних особистостей, які ввійшли в історію. Закінчились наші 5-годинні посиденьки грою у фрізбі в актовому залі... розбишаки, що тут ще скажеш! Дякуємо всім, хто передавав та пересилав допомогу, навіть з-за океану». Дякуємо Роману за організацію поїздки й усім волонтерам! Фото з поїздки можна переглянути тут.

Актуальна потреба Роздільського дитбудинкуце ремонт майстерні, де проводяться розвиваючі заняття та працетерапія. Перш за все, заміни потребують старі вікна та двері – наразі зібрана лише третина коштів, тому нам потрібна ваша допомога! ДОПОМОГТИ

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×