Я допоможу!

Новина: УБМ з допомогою благодійників та волонтерів завершили ремонт у кімнатах Залучанського дитбудинку

30 Червня 2017р.

«Українська благодійницька мережа» завдяки підтримці та допомозі благодійників, волонтерів та художників закінчили змінювати старі кімнати «радянського» зразка у Залучанському дитячому будинку-інтернаті. Тепер чотири кімнати на 4-й групі дитбудинку та три кімнати на 3-й групі повністю оновлені.
У кімнатах був повністю зроблений капітальний ремонт. "Радянські" сині стіни тепер стали яскравими та веселими, адже завдяки волонтерам та художникам на них зображені чудові малюнки. Ми повністю змінили старі металеві ліжка на більш пристосовані для неповносправних дітей. Зокрема, використано 50 дерев’яних ліжок, виготовлених за окремим замовленням. Також замінено двері, встановлено рекуператори, які очищують повітря у приміщенні без тепловтрат та протягів. Ми поставили шафи для зберігання дитячих речей, купили коври і тепер діти можуть значно більше часу проводити у ігровій зоні просто всередині кімнати.
Поїздки у Залучанський дитбудинок для розмальовування стін кімнат завжди були наповнені веселощами, радощами та сміхом. Мали можливість творити усі: від професійних художників до вихованців дитячого будинку. Згодом до творчості допомагали і американські гості (представники благодійного фонду Maya's Hope), і учні Католицької школи.
УБМ щиро вдячні усім, хто долучались та допомагали з ремонтом у кімнатах. Кожен з Вас вклав у таку нелегку справу шматочок доброго серця та душі. Тепер кожна дитина, яка живе у Залучанському будинку-інтернаті почувається значно краще та комфортніше!
Зокрема, висловлюємо подяку Nataliya Luchynska, Фатулі Х.Ю., Критовичу Ігорю, Підодрівній Юлії, Рихлівському Андрію, Філіпенко Ірині, Савінській Наталії, Мельник Марині, Домащенко Галині, Котик Тетяні, Іванов Олексію, Романчуку Ігорю, Мартинець Олександру, Регуш О. В., Олійник Андрію, Зубів Галині, Гладунець Валерію, Шищак Качак Оксані, Українцям з Оттави, Гуйдаш Миколі, Головчак Анатолію, колективу компанії [bvblogic], Філіпенко Ірині, Штогрин Володимиру, ST. JOSAPHAT UKR. CAT. CHURCH, Стовбан Світлані, Жмуд Степану, Мончак Ларисі, Богдану, Nataliya Malinovsky, Oksana Ambroz, Головчак Анатолію, Mary Sawczyn, добродію, Михайлу В., Our Lady Queen of Peace, Левко І., Шишка Яні, Ревчук Марії, Ковалишин Олександру, Марчук Олені, Смислову Ярославу, Церкві Адвентистів Сьомого Дня, Юрію П., Дерзській Олесі, Українській Православній Церкві у США / Ukrainian Orthodox Church of the USA, Благодійникам Юрію П., Богдану та іншим.
 
Звіт про зібрані кошти та їх витрати тут.
Усі новини про те, як змінювались кімнати тут.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×