Я допоможу!

Новина: Як жінки адаптуються до середовища поза інтернатом

07 Липня 2016р.

Проблема формування життєвої компетентності жінок з психоневрологічними захворюваннями складна, багатогранна й багаторівнева. Вона базується на основі розуміння таких вихідних факторів, що породжують зазначену проблему: стану їх фізичного й психічного здоров'я, причин, що обумовили надходження кожної жінки в інтернатну установу, особливостей їх доінтернатного життя
Інтернат стає для жінок тотальним інститутом соціалізації. середовище поза інтернатом може бути не зрозумілим, чужим, або вони можуть мати неадекватне уявлення про нього, а також призводити до того, що у них не формуються навички адаптації до нових життєвих умов, відсутні навички інтеграції у нові соціальні групи, практика взаємодії та поведінки в різних ситуаціях. Наведемо життєві ситуації, які допомагають частково вирішувати ці проблеми.
Для корекції проблемних форм комунікативних взаємовідносин (агресивних, тривожних, сором’язливих жінок) дуже корисні екскурсії, походи до театру, музею під час яких мешканці інтернату вирішують свої проблеми, навіть не помічаючи цього.
Погонянський інтернат знаходиться на території святої обителі, яка є одним із центрів духовності нашого краю. Жінкам інтернату дуже подобається проводити тут час. Це місце залишає в душі кожної з них незабутні враження, очищує душу і тіло водою із цілющого джерела, що славиться чудодійними властивостями, дає змогу звільнитися від душевного тягаря й повернутися в інтернат з гарним настроєм.
29 червня до Погонянського жіночого інтернату приїхав Коломийський геріатричний пансіонат із святковим концертом призначеним 20-й річниці Конституції України. Хочеться підкреслити, що зустріч проходила жваво, цікаво. Мешканки інтернату підспівували всі пісні, танцювали і дуже чемно поводилися
Як допомогти читайте ТУТ.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×