Я допоможу!

Новина: Не зупиняємо ремонтні роботи в майбутньому будиночку підтриманого проживання для сиріт з інвалідністю Оселя Віри, Надії та Любові!

25 Вересня 2018р.

Більшість стін і стель (площею майже 400 кв. м) пошпакльовані та готові до фарбування (за винятком веранди, в якій ще потрібно змонтувати конструкції з гіпсокартону та пошпаклювати - після встановлення в суботу нових вхідних дверей в будинок можна розпочати ці роботи у веранді). У двох кімнатах вже почали вистелення плитки на підлогу (нагадаємо саме плитку з імітацією паркету вистеляємо через те, що у більшій частині будинку є "тепла підлога"). Очікуємо виготовлення 4-х міжкімнатних дверей (2-х із композиційного матеріалу - у велику спальню та кухню; 1 - з алюмінієвого профілю - двері шириною 1,1 м у ванну кімнату; 1 - з метало-профілю у підвал). Продовжується вистелення плитки (на підлогу, на стіну над стільницею у кухні, на підлогу та стіни ванної, на частину стіни та підлоги в асистентській кімнаті), на черзі фарбування стін, вистелення ламінату.

Вкотре дякуємо організації Ukrainian Women in Business, яка фінансує поточний етап робіт у повному обсязі.

Невдовзі відкриватимемо окрему потребу для збору коштів (близько 70-80 тис.грн.) на монтаж системи автономної каналізації в Оселі.

Також ДУЖЕ потрібні підсобні працівники, які б змогли виконувати роботи по розчищенню території!

Усі фото ТУТ.

Як допомогти ТУТ.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×