Я допоможу!

Новина: Поїздка до Залучанського дитячого будинку-інтернату 17 вересня

17 Вересня 2016р.

Хочемо подітись враженнями про поїздку до Залучанського дитячого будинку-інтернату, яка відбулась минулої суботи, 17 вересня.
 
Почнемо з того, що персонал почав використовувати підйомник, на який збирала кошти Українська благодійницька мережа. Це не лише суттєво полегшить роботу працівників, а й сприятиме тому, що діти будуть більше рухатисьБільше про цю потребу читайте ТУТ
 
Ось як про це відгукнувся на своїй сторінці у facebook  Ігор Романчук: «Сьогоднішня поїздка в Залуччя як завжди неперевершена. Море позитиву, море усмішок та море любові. Надзвичайно чудово було побачити куплений нещодавно УБМ підйомник в дії. Нарешті нянічки зможуть частіше вивозити діток на вулицю. Щиро дякую усім хто долучився до його придбання! Адже це ще один великий крок вперед!!!».
 
Також цього дня погода сприяла тому аби влаштувати спільний відпочинок на свіжому повітрі. Окрім прогулянок територією для дітей влаштували і творче заняттяусіх хто хотів міг малювати за загальним столом. Загалом день промайнув у завзятих розмовах та розвагах і за словами волонтерів ще довго залишиться у пам’яті.
 
«Легко ігнорувати сиріт з неповносправністю і вдавати, що їх не існує, якщо ніколи не бачив і не спілкувався з ними. Але коли ти знайомишся з ними і пригортаєш до себе, все змінюється назавжди... Я з величезним нетерпінням чекала моєї поїздки в Україну, щоб зустрітися з моїми особливими друзями. І от минув рік і ми побачилися знову! Ці діти, віддають набагато більше ніж отримують, вони вчать любити. Нам всім варто повчитися», - написала Уляна Фенин.
 
Більше фотографій з поїздки дивіться ТУТ.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×