Я допоможу!

Новина: Українська благодійницька мережа шукає скульпторів для благодійного проекту

01 Червня 2010р.

Ініціативна група «Відкриваємо серця» з міста Львова та Львівської області разом з благодійною організацією «Українська благодійницька мережа» (м. Івано-Франківськ) працює над облаштуванням майстерні на території Роздільського дитячого будинку-інтернату, що на Львівщині.

Про це 27 травня ZAXID.NET повідомив голова правління БО "Українська благодійницька мережа" Василь Футерко.

"Усі вихованці Роздільського дитячого будинку-інтернату мають фізичні та розумові вади, від більшості із них назавжди відмовилися їхні батьки. Для наших сусідів – розвинутих європейських країн залучення людей з інвалідністю до тієї чи іншої праці, як правило фізичної, є звичною, усім зрозумілою практикою. Адже людина, позбавлена можливості до продуктивної праці, не може жити "на повне дихання". До недавнього часу вихованці мали змогу працювати в місцевій майстерні та виготовляти пакети. Сьогодні така можливість зникла, але прагнення дітей знову повернутися до роботи залишилося... Адміністрація дитячого будинку-інтернату вже давно планує відкрити майстерню з виготовлення свічок", – інформує Василь Футерко.

З його слів, 22 травня цього року у Роздільський дитячий будинок-інтернат було передано першу частину потрібного обладнання та витратних матеріалів, свічкова майстерня почала свою роботу і було виготовлено першу свічку.

"На черзі у планах передати інтернату перші художні свічкові форми, для виготовлення яких потрібна допомога скульпторів", – каже В.Футерко.

Усіх охочих організація закликає зголошуватись, зокрема, за електронною адресою: Vasyl.Futerko@i.ua

Також благодійна організація проводить збір коштів для інтернату, зокрема, за допомогою сайту.
 
Джерело: zaxid.net

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×