Я допоможу!

Новина: Акція до Міжнародного дня інвалідів (оновлено 17.01.2012)

22 Грудня 2011р.

Українські добровольці у Швейцарії збирають дарунки - дитячі іграшки для вихованців Мельнице-Подільського дитячого будинку-інтернат (Тернопільська область). У цьому сиротинці виховуються не просто діти-сироти, а діти, котрі окрім сирітства зазнали ще одного нищівного удару долі — вони мають фізичні та (або) розумові вади.

Ми розпочинаємо цю акцію в переддень 3 грудня (Міжнародний день інвалідів) з тим, щоб дати можливість українцям, котрі зараз знаходяться далеко від Батьківщини, робити дарунки для сиріт з обмеженими можливостями в Україні.

Бажаючих долучитися до акції з України та з інших держав просимо надсилати іграшки на адресу: БО „Українська благодійницька мережа”, посилка до запитання на поштове відділення № 18 м. Івано-Франківська, Україна, індекс 76018.

Про відправку посилки обов’язково повідомте нас за телефоном: (0342) 54-24-01 або 502-403.

Деталі акції на форумі „Українці в Швейцарії”.

(На фото вихованці Мельнице-Подільського дитячого будинку-інтернату зі зібраними дарунками).

Українська благодійницька мережа оголошує про закінчення першого етапу збору благодійних дарунків - дитячих іграшок українськими добровольцями в Швейцарії для хлопчиків з Мельнице-Подільського сиротинця.

 

(На фото вихованці Мельнице-Подільського дитячого будинку-інтернату зі зібраними дарунками).

Спасибі усім не байдужим людям, які долучились до благодійної акції!

Щиро дякуємо за всебічну підтримку благодійної акції пану Івану Духничу, а також перевізникам пану Олексію та його напарнику за високоякісний сервіс перевезення дарунків.

Акт прийому-передачі першої частини благодійної допомоги.

БО “Українська благодійницька мережа” оголошує про завершення благодійної акції “Збір дитячих іграшок добровольцями в Швейцарії для вихованців Мельнице-Подільського дитячого будинку-інтернату”.

Всім, хто бажає допомогти сиротам з особливими потребами повідомляємо, що кінцевий термін збору іграшок 27 січня 2012 року.

Щиро дякуємо тим хто вже долучився до доброчинної справи!

Остаточний звіт буде опублікований до 27 лютого 2012 року.

Українська благодійницька мережа не припиняє доброчинну діяльність спрямовану на покращення життя сиріт з Мельнице-Подільського дитячого будинку-інтернату.

Ми плануємо наступний благодійний проект, який буде розпочато у лютому 2012 року.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×