Я допоможу!

Новина: День волонтера у Залучанському дитбудинку

05 Грудня 2015р.

У День волонтера, 5 грудня, волонтери «УБМ» разом із учнями 7-А класу Католицької школи Василія Великого та сестрою Єремією Стеблиною відвідали неповносправних друзів у Залучанському дитбудинку-інтернаті. Дякуємо усім благодійникам, зокрема учням школи, за підгузки, фрукти, засоби гігієни та одяг для вихованців дитбудинку.

Сестра Єремія ділиться враженнями: «Вчора вдень я не могла зрозуміти своїх почуттів, бо було всього багато, але ввечері, коли згадувала наших друзів з дитбудинку, прийшла така неймовірна радість за цих дітей. І я питала в Господа: "Звідки ця радість? Чому?". І за хвилю почула відповідь: "Бо в них немає гріха". І справді, ці діти особливі, бо вже тут, на землі, показують нам, яке буде гарне небо, як багато любові, тепла, радості, простоти там буде! Це було відчуття раю! І сьогодні зранку прокинулася з думкою про дітей і з радістю! Дякую Богові за таку можливість побувати в Нього в гостях, відчути Небо на смак, за його друзів-волонтерів, за їхні руки, серця, посмішки. І за 7-А, бо я їх побачила по-новому. До зустрічі

У День волонтера особливо дякуємо всім нашим волонтерам за їхню жертовність і любов до наших неповносправних друзів у дитбудинках-інтернатах! Як написала наша Таня після поїздки: «Де ми можемо бути у День волонтерів як не в Залуччі. І, скоріш за все, не так ми їм допомагаємо, як вони нам. Вони допомагають нам залишатися людьми...».

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×