Я допоможу!

Новина: Художнє оформлення їдальні

15 Червня 2016р.

У Залучанському дитячому будинку інтернаті взялися за художнє оформлення їдальні. Наразі відбувся переший підготовчий етап, під час якого всю свою нестримну творчу енергію могли проявити, а точніше виплеснути на стіни, всі бажаючі. Спробувати себе у ролі митця змогли працівники компанії Bosch під керівництвом волонтерів УБМ, які завітали до дитбудинку, а також дехто з вихованців та працівників інтернату.
"Мистецтво і творчість не знають фізичних чи розумових меж"! Ці слова процитовано з неймовірної серії благодійних листівок - "Звичайне щастя незвичайних людей"... у цьому коротенькому реченні відповідь промовляє не словами - але в дії. Саме так - в дії - команда волонтерів УБМ створила такий собі вай-фай канал між неповносправними дітьми Залучанського дитбудинку та працівниками компанії Bosch! Велика подяка просто класній людиніМаксим Ломакін, який зробив такий потужний івент - бравісімо!!! Ми були в дорозі до Раю... повірте...", - написав на свої сторінці у Facebook волонтер УБМ і куратор художнього оформлення кімнат Ігор Васюта.
Перетворення приміщення їдальні на затишний простір продовжиться під час наступних етапів - швидше за все, стіни приміщення набудуть інших кольорів та малюнків, проте спогади про те, як все починалось, залишаться надовго

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×