Я допоможу!

Новина: Іпотерапія у Вигодському навчально-реабілітаційному центрі

28 Вересня 2015р.

Майже рік тому, завдяки Вашим пожертвам, Вигодському навчально-реабілітаційному центру було передано кобилу Глорію. Про іпотерапію в реабілітаційному центрі розповідає інструктор з фізичної культури Іванна Матвеєва:

«Для дітей з ослабленим здоров’ям верхова їздаце одна з можливостей подолати свій недуг, відчути себе повноцінною людиною. Лікувальна верхова їздаіпотерапіядопомагає таким дітям боротися з фізичними та психічними недугами.

У Вигодському навчально-реабілітаційному центрі Івано-Франківської обласної ради завдяки співпраці із Українською благодійницькою мережею минулого року з’явилась цікава конячка Глорія, яка відразу стала улюбленицею. Завдяки їй щорічно оздоровлюються діти з вадами психофізичного розвитку. Вона спокійна, стримана, добре знає свою роботу. Також Глорія дуже любить поласувати шматочками цукру або хліба після закінчення занять. Вона є істинним другом особливо для учнів, які мають дитячий церебральний параліч, оскільки вони займаються верховою їздою щоденно.

А цього року заняття з іпотерапії стали ще цікавішими, оскільки у Глорії з’явилась донечка, яку діти одразу назвали Хмаринкою. Хмаринка супроводжує кожне заняття, ніжно покусує за ручки і ніжки всіх маминих «пацієнтів», даруючи їм радість життя

Фото занять із Глорією і Хмаринкою можна переглянути тут.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×