Я допоможу!

Новина: Лікар не надав вихованцю інтернату меддопомогу

05 Липня 2016р.

Лікар-дерматолог не виконував свої службові обов'язки щодо лікування вихованця Залучанського дитбудинку, більшість мешканців якого є сиротам з фізичними та розумовими вадами (поліінвалідністю). Скільки ще "зовнішня" медицина буде віддаленою від дітей у "закритих" інтернатах?
Про цю обставину невиконання лікарем-дерматологом своїх службових обов'язків та ненадання медичної допомоги хворому на псоріаз вихованцю йдеться у витязі зі звіту за результатами відвідування місця несвободи - Залучанського дитячого будинку-інтернату, яке було здійснене у квітні цього року моніторинговою групою у складі представників Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
Моніторингова група оцінює це фактичне залишення без належної медичної допомоги як жорстоке, нелюдське або таке, що принижує гідність, поводження.
Нагадуємо, що враховуючи численні порушення прав вихованців Залучанського дитбудинку, неналежні умови їхнього перебування Українська благодійницька мережа готує обґрунтовані пропозиції до відповідних інстанцій щодо звільнення з посади директора цього дитбудинку Сухолиткого М.В.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×