Я допоможу!

Новина: Нові друзі вихованців із Залучанського інтернату

27 Серпня 2016р.

Кожен візит до Залучанського дитячого будинку-інтернату незабутній і чимось особливий. Так було і цього разу, коли ми завітали до наших друзів у суботу, 27 серпня
Передали Сашку, який цього року буде навчатися в другому класі, подарунок від БФ "Місце під сонцем" - 10-дюймовий планшет. Треба було бачити як він дивувався і радів. Втішився і його однокласник Діма, який теж є вихованцем цього інтернату, адже попереднім планшетом Сашка тепер користуватиметься він
Під час поїздки у Залучанський інтернат завітало декілька зовсім нових гостей, які лишень чули про нього і його вихованців. Тішить, те вони запевнили, що приїдуть сюди і наступного разу. А це означає, що у дітей з’являться нові друзі. Ось що написала про свій візит Люба Загоровська: «Чекала концентрації болю і людської біди. Натомість побачила абсолютний концентрат радості і любові, простих людських емоцій. Скажу таке: не бійтеся їхати до цих дітей. Вони так радіють можливості погуляти, тримаючись за руку, посидіти разом на гойдалці, посміятися і поговорити».
У свою чергу вихованці розповідали, як їм живеться у закладі, показували його територію. Сашко провів традиційну екскурсію до своїх улюбленців – коней, Даринка продемонструвала, як добре уміє возити візочок з Богданом, а Діма чого навчився у першому класі.
Про своє захоплення виробами ручної роботи розповів Василь, а також попросив пошукати для нього вчителя, який би розповів, як працювати зі шкірою.
Загалом час проведений разом у прогулянках і розмовах промайнув швидко, ми і незчулися, як потрібно було вже повертатися назад, але ми неодмінно приїдемо знову. 
 
Більше фотографій дивіться ТУТ.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×