Я допоможу!

Новина: Перші кроки у сприянні усиновленню дітей

16 Вересня 2016р.

Продовжуємо наші перші кроки у сприянні усиновленню дітей, які зараз мешкають у дитбудинках, через створення та поширення відео-анкет цих дітей
Нещодавно ми уклали договір про співпрацю щодо усиновлення із службою у справах дітей Івано-Франківської облдержадміністрації. Отримали, зокрема, інформацію про дітей, які можуть бути усиновлені та є вихованцями Залучанського дитчого будинку-інтернату. Однак, з 26-ти дітей, які мають офіційний статус дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, нам офіційно надали інформацію лише про... 5-х. Служба у справах дітей пояснює, що інші діти перебувають на первинному обліку у інших областях, а тому не може надати про них інформацію.
Тому ми вирішили запропонувати укласти договори про співпрацю аж з 23-ом регіональним службам у справах дітей. Юристом Української благодійницької мережі вчора було підготовлено, а сьогодні надіслано офіційні листи та проекти договорів про співпрацю у 23 регіональні служби.
Наразі ми плануємо створювати відео-анкети дітей, які проживають у дитячих будинках-інтернатах Івано-Франківської області. Але, якщо ми вже матимемо можливість отримувати офіційно інформацію про дітей, які повинні мати шанс на усиновлення та є вихованцями таких інтернатів з інших областей, то можемо вийти за межі Прикарпаття. Тільки для цього нам буде потрібна допомога волонтерів з інших областей у створенні відео-анкет.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×