Я допоможу!

Новина: Продовжуємо ремонтні роботи в майбутньому будинку підтриманого проживання для сиріт з інвалідністю "Оселя Віри, Надії та Любові"

12 Квітня 2018р.

Ремонтні роботи, які тривають у "Оселі..." можливі, зокрема, завдяки допомозі Українська громада в Норвегії, яка зібрала на потреби Оселі та переказала у лютому ц.р. пожертву в сумі 1673.84 євро (56324,72 грн.).

Вдалося близько на 80% виконати роботи з монтажу нової системи опалення, водопостачання та частини водовідведення. У більшій частині будинку змонтовано систему "тепла підлога" та додаткові радіатори, у решті - радіатори. Заведена холодна вода з колодязя, в який опущено глибинний насос. Для 100% завершення робіт по системі опалення залишиться лише встановити електричні котел та бойлер (їх готове надати як благодійну допомогу представництво в Україні одного із світових виробників такого обладнання). Нагадаємо, що раніше компанія Vaillant передала як благодійну допомогу для Оселі газовий котел, однак через цілковиту байдужіть ПАТ "Івано-Франківськгаз" ми не маємо можливості його встановити (детальніше - тут). Попри неправомірні дії та байдужість зі сторони ПАТ "Івано-Франківськгаз", ми продовжуємо відстоювати наші інтереси та не виключаємо встановлення газового котла як резервного.

На придбання основної частини опалювального обладнання та необхідних матеріалів, а також частини пінопласту (70%, решту 30% виробник передав як благодійну допомогу) для теплоізоляції всього було витрачено 60481,33 грн. (скани документів долучаються, загальний фінансовий звіт тут).

Щиро дякуємо Українська громада в Норвегії та іншим людям, які допомагають створювати нове майбутнє для сиріт з інвалідністю, один із прикладів відходу від інтернатної системи тоталітарного, радянського зразка та запозичення і впровадження в Україні практики розвинутих держав - підтриманого проживання.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×