Я допоможу!

Новина: Відвідини дітей у Залучанському дитбудинку

08 Листопада 2014р.

8 листопада волонтери благодійної організації “Українська благодійницька мережа” вкотре у цьому році приїхали до дітей, котрі виховуються у Залучанському дитячому будинку-інтернаті 4-го профілю. Цього разу дітям привезли підгузки, які так потрібні для більшості дітей, оскільки вони переважно лежать у своїх ліжечках, бо не можуть самостійно ходити, а також багато м'яких іграшок. Діму Глієвого привітали з іменинами.
 
Вихованці Залучанського дитбудинку є фізично й/або розумово неповносправними. Для них важливо створити найбільш комфортні умови для життя. Дуже важливо, щоб ці діти якомога більше часу проводили не у ліжках, а, наприклад, у басейні, прогулюючись (у візках) на свіжому повітрі, в сенсорній чи ігровій кімнаті. Щобільше буде таких можливостей не лежати, а робити бодай щось, то кращими будуть умови для цих дітей.
 
Волонтери оглянули кімнату, які наприкінці жовтня виділили під сенсорну. У цій кімнаті вже знаходиться більшість необхідних речей, але вони ще не були розміщені як потрібно. Домовилися із дирекцією про те, що кімната почне використовуватися вже наступного тижня, тобто ще задовго до того, як у ній буде зроблено “косметичний” ремонт. Для сенсорної кімнати передали музичний центр та гамак.
 
У наших найближчих планахдопомогти з проведенням “косметичного” ремонту у сенсорній кімнаті (шукаємо майстрів, які б могли зробити такий ремонт безкоштовно!), закупити для неї кілька безкаркасних меблів.
 
Також роздумуємо над можливим збором коштів для придбання гідромасажної ванни, яка теж є корисною річчю для постійно-лежачих дітей.
 
Маємо намір залучити до поїздок у Залучанський дитбудинок та допомоги дітям якомога більше волонтерів!
 
Акт прийому-передачі благодійної допомоги
Фото з поїздки

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×