Я допоможу!

Новина: Візит до Залучанського дитбудинку

23 Серпня 2014р.

У суботу 23 серпня група волонтерів благодійної організації “Українська благодійницька мережа” черговий раз (шостий у цьому році) навідалася до вихованців Залучанського дитячого будинку-інтернату. Як завжди, приїхали не з порожніми рукамиподарували для лежачих дітей магнітні дощечки для малюваннятепер вони можуть малювати просто у своїх ліжках. Також ми передали дітям настільні ігри, акварелі, кольорові олівці, які передала Ольга, та різноманітні конструктори, іграшку “Тигрес”, які передав Орест.


 
Мар'яна здійснила мрію Діми Глієвого — подарувала йому чудовий планшет Lenovo. Діма завжди просив у гостей мобільний телефон, а тепер він і сам може похвалитися власним сучасним ґаджетом :)


 
Діти попросили нові подарунки: Улянадеякі дрібниці з канцтоварів, Васильбатарею до його мобільного телефону або новий телефон з камероюін дуже хоче знімати фото та відео з своєю сестрою, котра приїздить відвідувати його), Михайлоігровий планшет...
 
Є у дитбудинку низка проблем, які досі залишаються невирішеними. Наприклад, вже кілька місяців тут не працює унікальний басейн, який дуже потрібний для щоденної лікувальної роботи з дітьми. Декілька років у сиротинці не працює спеціальний ліфт, а без нього десятки лежачих дітей не мають змоги (!) бути надворі у теплу погоду. Наша Організація вже майже 3 місяці не може дочекатися зрозумілої відповіді від компанії OTIS, яка б могла вирішити проблему з ліфтом. Є багато інших проблем...
 
Зараз нашій команді потрібні в першу чергу не грошові пожертви, а допомога відповідальних людей, котрі готові бути волонтерами-кураторами конкретних напрямків, доброчинних справ чи акцій.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×