Я допоможу!

Новина: Захід до Дня Мудрої людини та дня Віри, Надії, Любові та їх матері Софії в Погонянському інтернаті

17 Жовтня 2016р.

У складні часи сьогодення адміністрація, медичні працівники, вихователі Погонянського психоневрологічного жіночого інтернату і волонтери та практичний психолог Українська благодійницька мережа​ постійно прагнуть зробити життя в закладі насиченим, змістовним та створити належні умови для того, щоб люди почували себе комфортно. Підопічні мають можливість займатися з психологом, співати під караоке, відвідувати монастир, насолоджуватися красою природи.
На минулому тижні святкували день народження підопічної Олі. Ювілярку привітали волонтери: подарували квіти, сувеніри, курточку. А мешканці інтернату підготували концерт, поспівали, потанцювали.

Захід, який відбувся 30 вересня в Погонянському інтернаті, присвятили дню Мудрої людини і дню Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Підопічні ансамблю «Погонянка» проспівали нові пісні, поетеса Любов Солодка прочитала свій останній вірш та Молитву до святих мучениць Віри, Надії і Любові та матері їхньої Софії. Наприкінці практичний психолог Українська благодійницька мережа Зоя Єрмакова та волонтер Ulyana Fenyn пригостили підопічних солодощами та фруктами. Знову пролунали пісні, почалась дискотека. У клубі, де проходив захід, панувала атмосфера довіри, позитивного емоційного контакту між присутніми.

Продовжуються корекційно-розвивальні заняття з розвитку окремих сторін психічної діяльності (уваги, зорової пам’яті, уяви та ін.) дітей Коломийського дитячого будинку-інтернату за комплексною програмою. На занятті була присутня волонтер Ulyana Fenyn, яка не тільки ознайомилася з методикою роботи психолога Українська благодійницька мережа, але й долучилася до психокорекційних заходів. Вихователем інтернату, як і завжди, були створені сприятливі психолого-педагогічні умови для проведення заняття.

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×