Я допоможу!

Новина: Збираємося їхати у сиротинець 1 березня

23 Лютого 2014р.

Волонтери Української благодійницької мережі планують на суботу 1 березня чергову поїздку до Залучанського дитячого будинку-інтернату (Снятинський район Івано-Франківської області). Раніше така поїздка була запланована на 22 лютого, однак через останні події Української Революції ми не мали змоги своєчасно придбати одну з необхідних речей (медичний прилад “Біоптрон”) у компанії, офіс якої знаходиться в місті Києві.
Напередодні ми вже передали цьому сиротинцеві аспіраторідсмоктувач) медичний, який необхідний для відсмоктування слизу та полегшення умов перебування постійно-лежачих дітей (детальніше про цю потребу читай тут). Цей медичний прилад був безоплатно переданий нашій організації як благодійна допомога його виробникомкомпанією “БІОМЕД”.
1 березня плануємо передати для потреб вихованців цього сиротинця інші необхідні речімедичні прилади “Біоптрон” та електронну аромолампу (детальніше про потребу у “Біоптроні” читай тут, про потребу у аромолампітут).
 
Про попередню поїздкучитай тут.
 
Чи можна приєднатися до поїздки чи просто допомогти?
 
Щоб приєднатися до поїздки просимо телефонувати за номером (0342) 502-403 або писати на електронну пошту: ubm@ubm.org.ua
 
Щоб допомогти можна передати потрібні сиротинцеві речі (наприклад: засоби гігієни; миючі засоби; звичайні продукти харчування з тривалим терміном зберігання; диски з фільмами про природу, тварин та дитячі фільми; під час останньої поїздки у сиротинці просили про деякі канцтовари — кольоровий односторонній твердий картон, “весільний” папір та пластик для вишивання).
НЕ приймаємо для передання: вживаний одяг та солодощі. Для отримання детальнішої інформації просимо звертатися за вищезазначеними контактами.
 

Є запитання або потрібна допомога?
Зв’яжіться з нами
en uk
Ваш браузер застарів!

Оновіть свій браузер щоб бачити цей сайт коректно. Оновити мій браузер

×